zaterdag 15 juli 2017

Rolstoeltoiletten Kwaku Summer festival 2017

Dag 1 zaterdag 17 juli

Rolstoeltoiletten
Peperdure toiletpapiervoorraadkasten en 2 moeilijk tot niet bruikbare toiletten. Je zou zeggen waarom niet in een container maar kennelijk verdienen de rollen meer pluche dan de rolstoelers. De toiletten zijn volgestouwd met voorraad. Niet alleen pik je zo de plek in van de mantelzorger (ja want die maten zijn er niet zomaar), je kijkt ook neer op de rechten van de rolstoeler.
Van de drie rolstoeltoiletten op het terrein is er eentje die voldoet, dat wil zeggen, als hij niet als opslagruimte gebruikt zou worden. De tweede is te hoog, met en te steile oprit, de derde is totaal onbruikbaar, want de deur draait naar binnen. Werkelijk schandalig dat de verhuurder dit toilet als rolstoeltoilet durft te leveren.
Schande!
 
 
 
Elk jaar hebben wij de organisatie gewezen op de foute helling. Dit is het 5de jaar dat wij dit Summer festival meemaken. Je mag verwachten dat ze het nu wel weten.
Veel te steile helling in de één en een veels te verkeerde deur bij de ander (in dit toilet kan je helemaal niet terecht).
 


Is de tijd rijp dat het PGZO harder gaat optreden? Nu het VN verdrag voor gehandicapten het éénjarig bestaan heeft gevierd kunnen we niet achterblijven. De uitvoering is een jaar geleden gestart. Iedereen heeft een rol in de implementatie.

Mensen het is wet! Halloooo word wakker!!!!!

Dit toilet is goed
alleen jammer dat het als voorraadkast dient
 
 

1.    Foto-album rolstoeltoiletten https://photos.app.goo.gl/qGnwNKzw8DG5esGJ2
2.    plus YT-filmpje https://youtu.be/OjvH4LbTpqE


Caroll Sastro Carryonthemove heeft het bericht van Carry Onthemove Amsterdam Zuidoost gedeeld.
16 juli om 1:49 ·
Willen jullie deze voorraadkasten vanuit een rolstoel uitproberen Iwan Wilfred Leeuwin Jude Mortimer Kehla Jaye Brunsveld Roy Ristie LIlian Peters Tineke de Boer Narish Parsan Hans Res John Olsen
Gepubliceerd door Caroll Sastro Carryonthemove · 16 juli om 1:44 · Peperdure toiletpapiervoorraadkasten @ Kwaku Summer festival 2017
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=499206450426200&id=100010105476679
Geen opmerkingen:

Een reactie posten