donderdag 29 juni 2017

RMC neemt het over van Connexxion.


RMC neemt het over van Connexxion.

Hebben jullie de brief gekregen met je nieuwe vervoerspas?

Het gaat per 1 juli 2017 in. Ronald en ik zijn naar de kennismaking geweest en ze zeggen dat er niets veranderd. Telefoonnummer blijft hetzelfde, reistijden, groepsritten en vaste ritten idem.
Wel andere busjes.

Let op:
Kan je als scootmobieler niet via de trap het busje in: bel dan naar klantenservice en vraag of ze een klantdossier voor je willen maken waarin ze aantekenen dat je het niet kan en waarom. Je valt dan onder een bepaalde code waarmee ze automatisch inplannen welke busjes ze niet naar je moeten sturen.
Klantkenmerken zijn: slechthorend, kan niet praten,  angststoornis, slecht been, heeft extra tijd nodig bij overstap of overig.

Ik val onder overig want verlamming staat er niet bij.
Je mag dan wel met de lift de bus in. Ze noemen het ‘overstap via lift’.

Ze gaan in de toekomst over op busjes met een lage instap, dan kan de scootmobieler wel naar binnen rijden. Alleen het is nog niet zover. Ze weten niet wanneer deze busjes gebruikt gaan worden. Ze hebben wel één voor de pilot.

Bellen: ze werken met een automatisch belsysteem via de satelliet. Als de bus in de buurt is dat gaat er automatisch een belletje naar de klant en een bandje zegt dat de bus er over een paar minuten is.

Veel succes en rijplezier met de nieuwe vervoerder en indien nodig veel sterkte.

Volgende blog 28-6-2017 rmc campanile herdenking
Geen opmerkingen:

Een reactie posten